Siirry aloitussivulle

Machinerypark.fi
Luottamukseen perustuvaa kasvua – yli 10 vuoden ajan

Machinerypark kuuluu kansainvälisten rakennuskoneiden johtaviin markkinapaikkoihin internetissä. Myyjät, valmistajat ja rakennusyrittäjät luottavat portaaliimme jo vuodesta 2003 lähtien. Tietokannassamme on jo yli 50 000 tarjousta eri valmistajien rakennuskoneiden, teollisuuslaitteiden ja erikoisajoneuvojen myynnistä ja vuokrauksesta.

Alusta lähtien päämääränämme oli maantieteellisesti mahdollisimman laaja alue. Näin varmistimme, että myös "exotischen" koneiden kohdalla tarjous, kysyntä ja siten myös saanti täsmäävät.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat yrityksellemme kaikkein tärkeintä: Luotettavuutta tarjoajien keskuudessa herättää ennen kaikkea mahdollisuus ilmoittaa omista tarjouksistaan maksutta kahden kuukauden ajan ja testata portaaliamme ilman minkäänlaista riskiä. Ilmoitusasiakkaamme arvostavat lisäksi tiimimme ensiluokkaista, henkilökohtaista palvelua.

Konetta etsivälläkin on Machineryparkissa samoin hyvät mahdollisuudet – jos haluttua ei ole heti saatavilla, sille voi jättää maksuttomat hakuilmoitukset milloin tahansa.

Machinerypark on vuosien myötä kasvanut jatkuvasti ja kestävästi. "Tärkeämpää on kuitenkin", sanooAndreas Mannhart, yrityksemme perustaja ja PM Portal GmbH:n toimitusjohtaja, "että olemme järkevällä työllämme saaneet hyvän maineen alalla ja löytäneet oman paikkamme suurten ajoneuvoportaalien sivussa. Päämäärämme ei ole nopeasti ansaittu raha, vaan hyvät asiakassuhteet ja vakuuttavat tulokset."

Tosiasiat osoittavat, että periaatteemme on otettu markkinoille hyvin vastaan: Vakituisten asiakkaittemme määrä kasvaa jatkuvasti, ja kattavuus suurenee sen myötä. Machinerypark saavuttaa siis kohderyhmän – ja on sen vuoksi ensimmäinen valinta mainospalkkeja ja muita mainontamahdollisuuksia etsiville asiakkaille.