Siirry aloitussivulle

Menestyksekästä kaupankäyntiä koneiden, erikoisajoneuvojen ja palvelujen huippuportaalissa

Machinerypark on käytettyjen ja uusien koneiden, erikoisajoneuvojen ja teollisuuslaitteiden johtata kansainvälinen markkinapaikka internetissä. Myyjät, valmistajat ja palveluntarjoajat luottavat portaaliimme jo vuodesta 2003 lähtien.

Haluatpa myydä, vuokrata tai tarjota palveluja:
Machinerypark on aina ensimmäinen osoite uusille asiakkaille.
Ilmoituksesi esitetään maailmanlaajuisesti niin, että ne huomataan.

Erityisen tärkeää meille on yksilöllinen neuvonta ja osaava palvelu – hyödy kokemuksestamme!

Myynti-ilmoitukset

Täällä voit tarjota maailmanlaajuisesti koneita, erikoisajoneuvoja ja teollisuuslaitteita ja käyttää Machineryparkin palveluja rajoituksetta – maksutta kahden ensimmmäisen kuukauden ajan!

Lisätietoja

Vuokrausilmoitukset

Jos haluat vuokrata koneen tai erikoisajoneuvon: Machineryparkiin jättämälläsi vuokrausilmoituksella tarjouksesi löytää nopeasti halukkaita seudultasi – kaikki tärkeät tiedot mallista, hinnasta ja paikasta mukaan lukien. Voit käyttää tätä palvelua maksutta kahden kuukauden ajan!

Lisätietoja

Maksuttomat haut

Haluatko ostaa tai vuokrata koneen etkä ole vielä löytänyt mitään sopivaa? Jätä maksuton haku markkinapaikkaamme! Rekisteröityneenä käyttäjänä voit jättää konetoivomuksesi haluamassasi kategoriassa ja esitellä sen Machineryparkin lukuisille tarjoajille.

Lisätietoja

Mainospalkki

Tarjouksesi kaikkien nähtävillä: Machineryparkissa näkyvällä mainospalkilla keräät maailmaanlaajuista huomiota yrityksellesi tai tuotemerkillesi.

Lisätietoja